Het gezicht achter Wood Ya

Gepubliceerd op 6 juli 2021 om 21:00

Hoi,

Mijn naam is Yvonne. Ik ben mama van 2 prachtige kinderen, een dochter, Eleyana(2016), en een zoon, Avery(2020). Ik geniet volop van het moederschap en kan me geen wereld voorstellen zonder mijn 2 prachtige kinderen. Naast mijn kinderen ben ik ook al weer bijna 15 jaar samen met mijn man. Ik kan me geen betere vader wensen voor mijn kinderen.

Maar genoeg over mijn man en kids. Wie ben ik? Ik ben iemand die heel uitbundig kan zijn en graag creatief bezig is. Iemand die een uitdaging nodig heeft. En iemand die niet goed is in binnen de kaders blijven.

Waarom ben ik Wood Ya begonnen? Ik wilde eigenlijk al heel lang iets voor mijzelf beginnen, ik heb hier ook hard voor gestudeerd en vond het nu tijd worden. In mijn huidige baan, wat ik nog steeds beoefen wordt het steeds moeilijker creatief te zijn en moeten wij als werknemers steeds meer de rechte lijn volgen en in the box blijven. Dit zullen sommige van jullie vast herkennen.... Zoals je wellicht al had begrepen uit de tekst ben ik niet zo van inside the box vandaar Wood Ya. Met de komst van mijn jongste zag ik een vraag in de markt, iets wat mij aansprak en waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. En Ja, natuurlijk zijn er al veel meer aanbieders met vergelijkbare producten maar dit weerhoudt mij er niet van om mijn droom achterna te gaan.

De producten van Wood Ya zijn uniek ondanks dat ze ongeveer hetzelfde zijn als de producten van de andere aanbieders. Ik maak de ontwerpen zelf en al onze ontwerpen worden in het hout gebrand waar de andere aanbieders vaak met stickers werken.

Ik sta voor kwaliteit en een luxe en unieke uitstraling. Ik zou zeggen kijk eens rond op mijn webshop en zie het voor jezelf.

Volg me op facebook voor meer blogs en productlaunches.
https://www.facebook.com/Wood-Ya-106884304955084/ 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.